Mnenja strank fizioterapije

Milena Č.
(operacija hrbtenice, valgus kolena)

Po operaciji na hrbtenici sem ostala invalidka. Zelo sem se razveselila oglasa o programu VITAL-terapije na domu, kar koristim že nekaj mesecev. Terapevt Matija mi pomaga razgibati obolele noge. Po programu VITAL-terapije se bolje počutim, zelo pomembno pa mi je, da pridejo na dom. Poleg tega je Matija prijazen, korekten in točen. Zelo ZA…

Ivan M.
(tetrapareza)

Zaradi poškodbe hrbtenjače v vratnem delu sem ostal priklenjen na voziček. S časom so se začele pojavljati težave in bolečine tako v rokah, kot tudi v nogah (predvsem D stran telesa) . Težave imam tudi s sklepi in njihovo gibljivostjo. Poizkušal sem z že mnogimi terapijami, vendar brez večjega in dolgotrajnejšega uspeha, dokler nisem iz strani Društva invalidov Dornberk izvedel za program VITAL-terapije na domu.
Od pričetka vadbe z Markom, se je moje stanje močno izboljšalo, lažje in bolj samostojno vstanem iz vozička ter tudi hoja z berglami mi gre veliko bolje.
S programom VITAL-terapije sem zelo zadovoljen in ga vsekakor priporočam tudi ostalim.

Evgen A.
(bolečine v križu)

(pred leti poškodba stegnenice, posledično bolečine v križu in zmanjšana mišična moč)

Zaradi poklica, ki sem ga opravljal in zaradi poškodbe stegnenice, so se mi z leti pričele pojavljati bolečine v predelu križa in težave pri hoji. Od kar sem pričel koristiti terapije vadbe na domu, so se moje bolečine zmanjšale in tudi hodim lažje. S terapijami sem zelo zadovoljen.

Marjetka F.
(menjava kolka in večkratni zlom stegnenice)

Vadbo s pomočjo programa Vital-terapije izvajam že nekaj časa in sem z njo zelo zadovoljna. Vesela sem predvsem zato, ker po večkratnem zlomu stegnenice in 3 letih hoje z berglo, sedaj lahko hodim samo s pomočjo palice, sposobna sem tudi hoje po stopnicah in daljše hoje v bližini hiše, kar je bilo prej zame nemogoče.

Kris R.
(cerebralna paraliza)

Zelo smo zadovoljni s programom Vital-terapije. Vadba je izvedena zelo profesionalno in popolnoma prilagojena Krisovim potrebam.
Hvala za vašo strokovnost in srčnost.

Nada K.
(bolečina v ramenih in v dimljah)

Preden sem izvedela za program Vital terapije sem imela pogoste bolečine v ramenih in v dimljah. Težko sem vstajala iz postelje in opravljala vsakodnevna opravila. Hitro po izvajanju terapij s terapevtom Markom sem opazila napredek, stanje se je izboljšalo in bolečin skoraj nimam več.

Justina N.
(obraba hrbtenice v ledvenem in v vratnem delu)

Pri padcu v domači kuhinji sem zaradi poškodb obležala na postelji. Po rehabilitaciji v termah se je stanje izboljšalo do te mere, da sem lahko s pomočjo sorodnikov naredila nekaj korakov s hoduljo. S pomočjo programa Vital-terapije izvajam vadbo že 3 mesece in stanje se je izboljšalo do te mere, da lahko samostojno hodim z rolatorjem pa tudi vsesplošno počutje je boljše.

Danila Z. in Magda Č.
(multipla skleroza)

Z vadbo v okviru programa Vital terapije sva zelo zadovoljni. Vaditelj Marko prilagaja vadbo vsaki posebej in sproti se vadba prilagaja tudi glede na najino počutje. Vidna je izboljšana moč in gibljivost določenih mišic, bolj sva razgibani in lažje opravljava vsakodnevna opravila.